Pogledajte: Bruce Springsteen - Ghosts

Bruce Springsteen najavio je sredinom meseca novi album Letter to You i tom prilikom podelio video za naslovnu numeruLetter to You treba izaći 23. oktobra za izdavačku kuću Columbija. Album sadrži nove snimke neobjavljenih pesama koje je napisao 1970-ih: “Janey Needs a Shooter,” “If I Was the Priest,” i “Song for Orphans.”. Takođe uključuje devet novonapisanih pesama i snimljen je sa The E Street Bandom.

Sada je podelio lirski video za pesmu "Ghosts" o kome je izjavio "'Ghosts' govori o lepoti i radosti boravka u bendu i bola nakon gubitka jednih od drugih zbog bolesti i vremena", kaže Springsteen u saopštenju za medije. „„ Ghosts“pokušavaju razgovarati s duhom same muzike, nečega što niko od nas ne poseduje, već to može samo otkriti i podeliti. U E Street Band-u, on prebiva u našoj kolektivnoj duši, napajan srcem."

Letter to You je nasednik albuma Western Stars ​​iz 2019. Ron Aniello producirao je album sa Springsteenom, a miks je radio Bob Clearmountain, a master Bob Ludwig. Na albumu Letter to You gostuju Roy BittanNils LofgrenPatti ScialfaGarry Tallent, Stevie Van ZandtMax WeinbergCharlie Giordano i Jake Clemons, a i ovo Springsteen-ova  je prva saradnja sa  The E Street Band-om od turneje 2016. godine. Western Stars bio je prvi studijski album Springsteena u pet godina, od albuma High Hopes iz 2014. godine.

Preporuka

share

share