Pogledajte: Andrew Bird - Olympian

Andrew Bird je objavio odličan album My Finest Work Yet22.marta za izdavačku kuću Loma Vista. Sa ovog albuma već je pdoelio video spotove za pesme "Sisyphus",  "Bloodless" i "Manifest".

Sada je Bird podelio video za pesmu "Olympian" i objavio We Are Olympians EP na kome su još dve nove verzije ove pesme, od kojih se jedna zove "The Gotholypians" sa Madison Cunninham kao gostujućim vokalom, i manje više je poptuno nova pesma, druga pesma ej akustična verzija pesme "Olympians" Video je režirao Matthew Daniel Siskin.

Bird će glumiti Thurmana Smutheya u novoj sezoni veoma popularne tv serije "Fargo" i to je uloga koja je pisana specijalno za njega. U četvrtoj sezoni ove tv serije glavne uloge poverene su Chris Rocku, Jack Hustonu, Jasonu Schwartzmanu i Benu Whishawu. Radnja se dešava u Kansas Cityju u 50im i donosi priču o dve surpostavljene krimi porodice, jedna afro američka a druga italijanska. Premijera tv serije biće tokom 2020.godine,

Bird je izjavio "Veoma sam počastvovan i uzbuđen što sam deo ekipe tv serije "Fargo" Ljubitelj sam ove serije i inteligentnog scenarija, inspirativne ekipe i odličnih glumaca."

Paul Butler je producirao album My Finest Work Yet,, koji je snimljen u Barefoot Recordings studiju u Los Anđelesu. Prethodni album Are You Serious, Bird je objavio 2016.godine

Preporuka

share

share