Personal Trainer najavili novi album

Holandski bend Personal Trainer najavili su novi album "Still Waiting" i podelili video za singl "Round". "Still Waiting" izlazi 2. avgusta preko Bella Uniona.

U studiju, Personal Trainer je uglavnom projekat frontmena i vođe benda Willema Smita, zajedno sa koproducentom/saradnikom Casperom van der Lansom. Ali oni imaju celi bend uživo. "Still Waiting" je nastavak njihovog debija iz 2022. godine, "Big Love Blanket". Na albumu je prethodni singl benda, "Intangible".

Smit je rekao ovo o albumu u saopštenju za javnost: „Kada slušam ploče koje snimim, glavna stvar za koju se nadam je da svaki put kada se nešto dogodi na njima, vi ste kao, 'Vau'. Volim biti tako na iznenađen ploči.”

O novom singlu dodaje: „‘Round’ je bila jedna od poslednjih pesama koja je ušla na album. Većinu albuma sam iscrtao, ali sam smatrao da je potrebno nešto što bih u Holandiji nazvao 'een lekker nummertje', što pretpostavljam znači nešto između 'bangera' ili 'ukusne male penice' ili tako nešto . Sklon sam da želim jednu od onih na pločama koje snimam.”

Kilian Kayser je režirao spot za “Round” i kaže: “Ideja da se napravi video s narandžom koja igra ulogu Willema izgledala je zabavno. Tako smo u posljednjem trenutku organizirali šou s narandžastim vokalom u Helikopteru u Amsterdamu i proveli dan lutajući gradom kako bismo snimili video. Glavna inspiracija je video za "Tom Courtenay" Yo La Tenga. Mislio sam da bi bila zabavna ideja da završim snimak emisijom uživo. To je moj omiljeni tipični muzički spot. Neka vrsta sretnog završetka sa dobrim osjećajem s bendom koji čini sve kako treba protagonistu na neugodno maloj pozornici.”

Still Waiting:
1. Upper Ferntree Gully
2. I Can Be Your Personal Trainer
3. Cyan
4. Round
5. New Bad Feeling
6. Intangible
7. Testing The Alarm
8. Still Willing
9. You Better Start Scrubbing
10. What Am I Supposed To Say About The People And Their Ways about

Preporuka

share
share