Palms Voice predstavlja novi album - "Eastern Bloc"

Muzičar i producent iz Beograda Boris Milanović, član bendova Triko i Ljubavnici, predstavlja svoj drugi studijski album pod pseudonimom Palms Voice. "Eastern Bloc" objavljen je u saradnji sa Pop Depresijom i Kišobranom, a dostupan je za preuzimanje na bandcampu, kao i strimovanje na svim digitalnim platformama i Youtube-u.

Kompletan album sa specijalno urađenom animacijom, koju je napravila Ivana Miljković, možete pogledati na YouTube linku na kraju teksta. 

"Eastern Bloc" označava sledeći korak za Borisa u bavljenju više od deceniju starim muzičkim idejama na kojima se ceo projekat temelji. Stilski i dalje dominiraju sint-pop i plesni ugođaj, dok tekstove karakteriše istraživanje seksualnosti i komplikovanih međuljudskih odnosa.

Palms Voice je tokom 2019. godine pet od deset pesama s albuma objavio kao video singlove: Combinator, Low Testosterone, Pure Sex, Kissing With Eyes Open i Fuck Dreams, a sve ove spotove kao i buduće pogledajte na YT kanalu:

https://www.youtube.com/channel/UCUQGJObXyRpliigSjGwkTRw

Prvi album Palms Voice objavljen je u maju 2018. godine, a nekoliko singlova dobilo je značajnu pažnju na regionalnim radio stanicama - I Always Wanted To Make A Girl Cry, Lonely As Fuck, Snowflakes In Hell. Palms Voice je uživo nastupao na Kontakt konferenciji 2018, kao i na "Hali Gali Požar" festivalu, a delio je binu i sa Anom Never, Kinš, Azza, Suzanom Sumrah...

https://album.link/7Vw9jVF3RW76m
https://palmsvoice.bandcamp.com/album/eastern-bloc
https://www.facebook.com/palmsvoice/
 

Preporuka