Netflix podelio prvi trejler za poslednju sezonu serije "Jessica Jones"

Treća sezona tv serije Jessica Jones, biće dostupna 13.juna i sada imate prilike da pogledate prvi trejler. Ovo će ujedno biti i poslednja sezona na Netflix kanalu, koja je do sada otkazala sve ostale tv serije koje su za glavne junake imale karaktere iz Marvelovog univerzuma. Fanovi ove ali i Daredevila, Iron Fista, Luke Cagea i Punishera se i dalje se nadaju da će sve ove tv serije nastaviti svoj život na novom Disneyevom streaming servisu ali za tako nešto još uvek nema potvrdnih informacija.

U izjavi za medije stoji "Kada Jessica (Krysten Ritter) ukrsti puteve sa opasnim veoma inteligentnim psihopatom, ona i Trish (Rachel Taylor) moraju popraviti svoje prijateljstvo i udružiti se kako bi ga pobedile. ALi težak gubitak otkirva konflikt ideja i heroizma i postavi ih na put koji će ih obe promeniti."

U trećoj sezoni takođe se pojavljuju Carrie-Anne Moss (The Matrix Trilogy), Eka Darville (Empire), Benjamin Walker (Abraham Lincoln: Vampire Hunter), Jeremy Bobb (Russian Doll), Sarita Choudhury (Homeland), Tiffany Mack (Hap and Leonard), Jessica Frances Dukes (The Good Wife), Aneesh Sheth (New Amsterdam) i Rebecca DeMornay (The Hand that Rocks the Cradle).

Preporuka