Nekada je ljubav važna bila... Lira Vega predstavlja video spot „Posledice rada“

Lira Vega predstavlja još jedan vizuelno bogat i narativno moćan video spot, ovog puta to je za naslovnu numeru i treći singl s albuma „Posledice rada 1“, koji su još krajem 2022. objavili zajedno sa Pop Depresijom. Pesma je dostupna na svim digitalnim platformama, kao i na bandcamp-u, a video pogledajte na YouTube-u.

Kao i uvek kada je Lira Vega u pitanju, prijatelji benda su koautori, saradnici, inspiracija i pomoć. Spot „Posledice rada“  nastao je u Kulturnom centru Grad u Beogradu, a snimatelji su bili Ljudmila Stratimirović i Vladimir Đorđević, montažer je Nikola Vrzić. Posebnu zahvalnost bend duguje podršci na snimanju, Dejanu Vučetiću Vuči i Aleksi Miletiću, koji su autori promo fotografija za spot, kao i Jasmini Stevanov i Bojanu Đurišiću, autorima rada „Termoelektrana atrakcija“ koji je korišćen u videu.

Što se same pesme tiče, muziku, tekst i aranžman potpisuju Zoja Borovčanin i Vladimir Đorđević, dok na kontra-čineli gostuje Radeta Vulić (Popečitelji, Disciplin A Kitschme, Svemirci). U horu su pevali Staša Plećaš, Boris Mladenović i Vladimir Đorđević.

Pesma je snimana u studiju Teslino detinjstvo, za snimanje i produkciju bio je zadužen  saradnik grupe Boris Mladenović, dok je mastering radio Radan Đorđević Rahmanee.

Lira Vega će tokom leta biti koncertno aktivna, a svi željno očekuju album “Posledice rada 2“,  koji je u završnoj fazi nastajanja.

Preporuka