The National podelili video za pesmu "Carin at the Liquor Store"

The National će sedmi album "Sleep Well Beast" objaviti 8. septembra za izdavačku kuću 4AD. Ovo će biti prvi njihov album još od 2013. godine i albuma "Trouble Will Find Me".

Njihova saradnja sa islandskim umetnikom Ragnaraom Kjartassonom 2015. godine, zabeležena je na izdanju "A Lot Of Sorrow" i tom prilikom bend je čitavih šest sati izvodio pesmu "Sorrow" kao deo umetničkog performansa koji je održan prostorijama MoMA PS1, jedne od najstarijih i najvećih neprofitnih umetničkih institucja u SAD. 

Sa ovog albuma bend je podelio video za pesme "The System Only Dreams in Total Darkness" i "Guilty Party". Sada imate prilike da pogledate video za pesmu "Carin at the Liquore Store" koji je snimljen u La Blogotheque i editovan od strane Matthew Millera.

Album je producirao gitarista benda Aaron Dessner iz pomoć svog brata, drugog gitariste benda Brycea i frontmena Matta Berningera"Sleep Well Beast" je snimljen u studiju Long Pond Aarona Dessnera u mestu Hudson Valley u državi Njujork. Takođe dodatne studijske sesije snimljene su u Berlinu, Parizu i Los Anđelesu.