Natalie Portman kao Moćni Thor

Marvel je podelio drugi trejler za četvrti film o Thoru, "Thor: Love and Thunder". U ovom trejleru možemo videti Natalie Portman kao Jane Foster, koja ovog puta postaje prva žena u ulozi Thora, kao i prvi susret sa Christianom Baleomkao jezivim negativcem, Gorr the God Butcher.

Nordijskom bogu koga glumi Chris Hemsworth u ovoj avanturi pridružuju se i Guardians og Galaxy. Taika Waititi, koji je režirao prethodni film "Thor: Ragnarok" iz 2017., vraća se kao režiser, ovog puta i ko-scenarista. Premijera "Thor: Love and Thunder" zakazana je za 8. jul preko Marvel/Disney.  U oba trejlera, prvi je podeljen u aprilu,  čujemo različite verzije rock klasika  “Sweet Child O’ Mine” benda Guns N’ Roses.

Portman je glumila Jane Foster u prva dva filma o Thoru, ali je bila odsutna iz Thor: Ragnarok. Vraćaju se i Jeff Goldblum kao Grandmaster, Tessa Thompson kao Valkyrie, Jamie Alexander kao Sif, Taika Waititi kao Korg, uz glumce koji igraju Guardian of Galalxy (Chris Pratt, Pom Klementieff, Dave Bautista, Karen Gillan, Vin Diesel i Bradley Cooper). Pored toga, Russell Crowe igra Zevsa, kralja Olimpijaca.

Preporuka

share

share