Maverick ponovo leti

Paramount je sredinom leta podelio prvi trejer za film "Top Gun: Maverick". Čini se da je vreme za ovaj film savršeno, jer nastavci filmskih klasika su trenutno pravi hit u svetu, jer gledaocima očigledno nikad dosta nostalgije. "Top Gun" svakako spada u klasike iz 80ih i uvek je bilo malo neobično da nikada, uprkos ogromnog popularnosti nije dobio nastavak. "Top Gun" je režirao Tony Scott,  u glavnim ulogama bili su Tom Cruise kao Pete "Maverick" Mitchell i Val Kilmer kao Tom "Iceman" Kazansky.

Sada imamo prilike da pogledamo novi trejler, i ostaje nam da se pitamo, nakon navoda da je Tom Cruise za poslednji "Mission Imposible" navodno sam pilotirao helikopterom tokom nekih vratolomija, da li to isto čini i sa borbenim avionima u ovom filmu.

Na osnovu trejera možemo zaključiti da se radnja odvija 34.godine nakon originalnog filma, kao i da će Cruise i Kilmer reprizirati svoje uloge. Maverick je sada instruktor u pilotskoj akademiji, i mentor je sinu svog velikog prijatelja Nick "Goose" Bradshawa (koga je glumio Anthony Edwards). Brada Bradshawa glumi Miles Teller.

Film režira Joseph Kosinski (Tron: Legacy), scenario je delo Peter CraigaJustin Marksa, Christopher McQuarriea, i Eric Warren Singera. Pored pomenutih glumaca u filmu su još Jennifer Connelly, Jon HammGlen PowellEd Harris, i Manny Jacinto.

Preporuka

share

share