LUMP najavili novi album "Animal"

LUMP (Laura Marling i Mike Lindsay iz benda Tunng) najavili su novi album "Animal" i podelili video za naslovnu pesmu. "Animal" treba izaći 30. jula za izdavačke kuće Partisan / Chrysalis.

"Animal" prati istoimeni album prvenac benda "LUMP" koji je izašao 2018. godine na etiketi Dead Oceans.

"LUMP je spremište za toliko stvari koje sam imao u mislima i jednostavno se nigde ne uklapaju kao ovde", kaže Marling u saopštenju za medije. "Ne moraju u potpunosti imati narativni smisao, ali čudno na kraju na neki način imaju narativni smisao."

Laura Marling posljednji album, "Song For Our Daughter", izašao je prošle godine na etiketi Partisan / Chrysalis. Tunng su takođe prošle godine objavili novi album, "DEAD CLUB", na etiketi Full Time Hobby. Marling je istovremeno radila i na "Song For Our Daughter" i na albumu "LUMP".

„Postalo je sasvim druga stvar kada sam pobegla od ličnosti koja mi je na neki način postala teret. Bilo je to poput oblačenja kostima superheroja ”, kaže ona, dodajući da joj se ponekad čini kao da bi„ mogla Lauru Marling gurnuti sa litice koliko god mogu i staviti LUMP u centar ”.

"Animal" je snimljena u Lindsay-evom kućnom studiju u Margateu u državi Kent. Veoma važan dodatak sesijama je Eventide H949 Harmonizer, isti onaj koji je David Bowie koristio na albumu "Low". Kako bi osigurala da njeni tekstovi budu spontaniji, Marling bi se pojavila u studiju, a da prije vremena nije čula Lindsay-evu muziku.

"Na albumu je pomalo tema hedonizma, divljenja želja", kaže Lindsay. „LUMP smo stvorili kao neku vrstu ličnosti i ideje i stvorenja. Kroz LUMP pronalazimo svoju unutrašnju životinju i kroz tu životinju putujemo u paralelni svemir. "

Marling i Lindsay su se upoznali kada je Marling nastupila pre Neila Younga na londonskom koncertu u junu 2016. godine i otkrili su da su obostrani obožavatelji međusobnog rada. Saradnja je odatle rasla.

Animal:
1. Bloom At Night
2. Gamma Ray
3. Animal
4. Climb Every Wall
5. Red Snakes
6. Paradise
7. Hair on the Pillow
8. We Cannot Resist
9. Oberon
10. Phantom Limb

Preporuka