Hinds podelile pesmu "Come Back and Love Me"

Španski kvartet Hinds najavile prošlog meseca su novi album The Prettiest Curse, i tom prilikom podelile video za prvi singl "Good Bad Times". The Prettiest Curse izlazi 3.aprila za izdavačku kuću Mom + Pop. Na albumu će se naći i pesma "Riding Solo" koju su podelile u decembru. Na albumu će se po prvi put naći pesme koje su Hinds otpevale na svom maternjem, španskom jeziku.

Sada su podelile pesmu "Come Back and Love Me" za koju devojke kažu da je najromantičnija pesma koju su snimile. U ovoj pesmi po prvi put u njihovoj muzici može se čuti španska akustična gitara.

Ana Perrote je izjavila da je album kvantumski skok u odnosu na ranije albume "Da bebe Hinds mogu čuti ovaj album, ne bi verovale da smo to mi, toliko je daleko od mesta na kome smo počele. Po prvi put smo potpuno uživale u procesu i nismo osećale kao da treba da nešto dokazujemo. Veoma sam ponosna što smo dopustile sebe da naprosto uživamo i zabavljamo se, i nikad se nismo ustručavale da uradimo baš ono što želimo."

Carlotta Cosials je izjavila "Imamo voaj neverovatan posao, i on je transformisao naše živote. Znamo da nećemo stati i prihvaliti smo da to vidimo kao najlepše prokletstvo."

Prethodni album I Don't RunHinds su objavile 2018,godine.

Preporuka

share
share