Hinds najavile novi album

Španski kvartet Hinds najavile su novi album The Prettiest Curse, i podelile video za prvi singl "Good Bad Times". The Prettiest Curse izlazi 3.aprila za izdavačku kuću Mom + Pop. Na albumu će se naći i pesma "Riding Solo" koju su podelile u decembru. Video za pesmu "Good Bad Times" režirao je Jean Lafleur dok je album producirao Jenn Decliveo. Na albumu će se po prvi put naći pesme koje su Hinds otpevale na svom maternjem, španskom jeziku.

Ana Perrote je izjavila da je album kvantumski skok u odnosu na ranije albume "Da bebe Hinds mogu čuti ovaj album, ne bi verovale da smo to mi, toliko je daleko od mesta na kome smo počele. Po prvi put smo potpuno uživale u procesu i nismo osećale kao da treba da nešto dokazujemo. Veoma sam ponosna što smo dopustile sebe da naprosto uživamo i zabavljamo se, i nikad se nismo ustručavale da uradimo baš ono što želimo."

Carlotta Cosials je izjavila "Imamo voaj neverovatan posao, i on je transformisao naše živote. Znamo da nećemo stati i prihvaliti smo da to vidimo kao najlepše prokletstvo."

Prethodni album I Don't Run, Hinds su objavile 2018,godine.

The Prettiest Curse:
1. Good Bad Times
2. Just Like Kids (Miau)
3. Riding Solo
4. Boy
5. Come Back And Love Me <3
6. Burn
7. Take Me Back
8. The Play
9. Waiting For You
10. This Moment Forever

Preporuka

share