The Goon Sax najavili novi album

Australijski trio The Goon Sax najavili su novi album "Mirror II" i podelio video za prvi singl "In the Stone". "Mirror II" bi trebao izaći 9. jula na etiketi Matador.  Video je režirala Mara Palene

Ovaj trio čine Louis Forster, Riley Jones i James Harrison. "Mirror II"  je treći album benda i naslednik "We’re Not Talking" iz 2018. godine, koji je izdat preko izdavačke kuće Wichita. John Parish (Aldous Harding, PJ Harvey) producirao je album koji je snimljen u Bristolu u Engleskoj u studiju Invada (koji je u vlasništvu Geoff-a Barrow-a iz bendova Portishead i Beak).

Od njihovog posljednjeg albuma, Forster se preselio u Berlin i radi u bioskopu, dok su Jonesova i Harrison osnovali post-punk sporedni projekat, Soot.

"Prva dva albuma su inherentno povezana", kaže Forster u saopštenju za javnost. „Imali su naslove od tri reči; išli su zajedno. Ovaj se definitivno osećao kao da se vraćamo na početak i započinje ponovo, a to je stvarno oslobađalo. "

"Živjeli smo u zajedničkoj kući zajedno, u Queenslandu koju smo nazvali " Fantasy Planet ", gde smo i napisali album", objašnjava Jones o nastanku albuma albuma. „Uspeli smo otići jedni drugima u sobe i reći sve što vam padne na pamet i probali tri puta nedeljno. Bilo je prilično intenzivno. "

Mirror II:
1. In the Stone
2. Psychic
3. Tag
4. Temples
5. The Chance
6. Bath Water
7. Desire
8. Carpetry
9. Til Dawn
10. Caterpillars

Preporuka