Fucked Up podelili pesmu "House of Keys"

Kanadski post hard-core band Fucked Up najavili su dupli album Dose Your Dreams i podelili dve pesme "Raise Your Voice Joyce" i "Two I's Closed". Dose Your Dreams izlazi 5.oktobra za izdavačku kuću Merge.

Sada su podelili još jednu pesmu sa albuma "House of Keys" o kojoj su izjavili da je još jedno poglavlje o Davidu, karakteru koji se pojavljuje u mnogim njihovim pesmama. Ovoga puta on je na misiji tokom koje mu je revolucionarna  anarhistička ratnica Joyce, otkrila pravu prirodu muzike i umetnosti u ovom društvu i on sada teži nečemu uzvišenom.

Owen Pallett je napisao o albumu "Poslata mi je nezavršena verzija Dose Your Dreams kako bih ja mogao da dodam gudačke delove. Nisam mogao da prestanem da slušam snimke koje sam dobio. Prijatelj me je upitao kakva je ploča, odgovorio sam - Moj Bože, Fucked Upsu stvorili svoj Screamadelica" . Pored upoređenja sa legendarnim albumom škotskog benda Primal Scream iz 1991.godine Pallett je još dodao "Politika i estetkia har corea u braku sa otovrenim pogledom na žanr. Elementi doo-wopa, krautrocka, groova i digital hardcorea."

 

Preporuka