Foo Fighters podelili pesmu "Under You"

Foo Fighters su krajem aprila najavili novi album, "But Here We Are", i tom prilikom podelili prvi singl, "Rescued". "But Here We Are" izlazi 2. juna preko Roswell/RCA.

Sada su podelili drugi singl "Under You". 

"But Here We Are" je prvi album benda od smrti bubnjara benda Taylora Hawkinsa 2022., koji je preminuo u 50. godini dok je bend bio na južnoameričkoj turneji u Bogoti u Kolumbiji.

Greg Kurstin je producirao album sa bendom. Poslednji album benda bio je "Medicine at Midnight" iz 2021.

Saopštenje za javnost detaljnije opisuje novi album:

“Brutalno iskren i emocionalno sirov odgovor na sve što su Foo Fighters preživeli u protekloj godini, "But Here We Are" je svedočanstvo o lekovitim moćima muzike, prijateljstva i porodice. Hrabro, oštećeno i nepokolebljivo autentično, "But Here We Are" otvara nedavno objavljeni singlom 'Rescued', prvom od 10 pesama koje se protežu emocionalnim rasponom od besa i tuge do spokoja i prihvaćanja, i bezbroj tačaka između. U produkciji Grega Kurstina i Foo Fightersa, "But Here We Are" je u gotovo jednakoj meri 11. album Foo Fightersa i prvo poglavlje novog života benda. Zvučno kanalizirajući naivnost debija Foo Fightersa iz 1995., podstaknut decenijama zrelosti i dubine, "But Here We Are" je zvuk braće koja pronalaze utočište u muzici koja ih je spojila prije 28 godina, proces koji je bio kao terapeutski jer se radilo o nastavku života.”