Koliko ima ljudi, toliko ima vrsta ljubavi. Neko samo daje, neko samo uzima, neko misli da radi nešto od ta dva, nekad je uzajmno i iskreno, nekad se glumi i folira, za nekog je ljubav samo seks, nekome je sve ostalo, nekome je ljubav odraz u ogledalu, nekome odricanje, nekome deca, nekome životinje, nekome doslednost i dostojanstvo, nekome umetnost, neko bi dao život za nju, neko jedva dva sata nedeljno, neko se plaši ljubavi k'o đavo od krsta i svaki njen pomen okarakteriše kao patetiku, neko se plaši svega osim ljubavi, a neko blage veze nema šta je to, bez obzira šta tvrdi.

Ali ono oko čega nema nikakve dileme, jeste da bi bez ljubavi, ovaj poprilično glupav svet, bio još mnogo glupaviji. I nevažno da li spadate u neku gore pomenutu kategoriju, u neku koju nisam nisam naveo, ili ni sami ne znate gde spadate. Ono u šta sam siguran je da ćete u današnjoj emisiji, među ove 34 pesme, pronaći bar jednu koja vas razume bar podjednako kao osoba koja vas najbolje razume, ako ne i više od toga. Jer muzika je ljubav. A muzika je često veća od ljudi.

Naslov sam pozajmio od kultnog album PJ Harvey koji je pre desetak dana proslavio četvrt veka i koji je današnji evergreen. A sve počinje jednom od nekoliko najlepših pesama koju sam čuo u životu. Fade into another Gistro FM.