Father John Misty je izgubljen u vremeneskoj petlji u video spotu za "Mr. Tillman"

Father John Misty (Josh Tillman) je prošle nedelje najavio novi album "God's Favorite Customer" koji je  velikom neprofesionalnošću Apple Musica, procureo i pre nego što je zvanično najavljen. Tillman je sa ovog albuma već ranije podelio video za pesmu "Mr. Tillman", kao i još dve pesme "Just Dumb Enought to Try" i "Disappointing Diamonds Are the Rearest of Them All".

Sada je Tillman podelio i još jedan video za pesmu "Mr. Tillman" koji su režirali Jeff Desom i Carlos Lopez Estrada i u kome vidimo Tillmana i kako dolazi u čudan hotel i biva uvučen u vremensku petlju.

Takođe, Tillman je potvrdio da će album zvanično biti objavljen 1.juna, za izdavačku kuću Sub Pop. Tillman je sam producirao "God's Favorite Customer", koji je snimljen u saradnji sa Jonathan Radoom, Dace Cerminaraom i Trevor Spencerom. U najvećim delom album je napisan i komponovan u Njujorku između leta 2016.godine i zime 2017.godine.

Tillman je pod imenom Father John Misty do sada objavio tri albuma "Fear Fun" (2012), "I Love You, Honeybear" (2015) i "Pure Comedy" (2017)

Preporuka