Dogstar najavili novi album

Rok bend Dogstar, u kojem bas gitaru svira poznati glumac Keanu Reeves, a pored njega su u bendu još i Bret Domrose i Robert Mailhouse, najavili su svoj prvi novi album u dve decenije, "Somewhere Between the Power Lines and Palm Trees", i podelili video za svoj prvi singl "Everything Turns Around". Ovaj album bi trebao izaći 6. oktobra preko njihove etikete Dillon Street.

O novoj numeri, Dogstar kaže u saopštenju za javnost: „Tako smo uzbuđeni što ponovo sviramo i imamo priliko da predstavimo naš novi singl 'Everything Turns Around'. Čini nam se kao zabavna letnja pesma. Ima ohrabrujuću poruku i pozitivnu vibraciju koja će, nadamo se, učiniti vaš dan malo lakšim. To je jedna od naših omiljenih pesama za sviranje uživo i jedva čekam da je podelimo na našoj predstojećoj turneji.”

O njihovoj očekivanoj turneji, Dogstar dodaje: „Kada smo stvarali ovu ploču, bili smo toliko uzbuđeni zbog ideje da je sviramo uživo pa smo oduševljeni što konačno najavljujemo turneju "Somewhere Between The Power Lines and Palm Trees" i uskoro ćemo svirati za naše fanove širom Severne Amerike i Japana.”

Somewhere Between the Power LInes and Palm Trees:
1. Blonde
2. How The Story Ends
3. Everything Turns Around
4. Overhang
5. Dillon Street
6. Lily
7. Lust
8. Glimmer
9. Sunrise
10. Sleep
12. Upside
12. Breach

Preporuka