DeVotchKa obradili "Never Ending Story"

Denverski kvartet DeVotchKa udružio se s Amandom Shires (The Highwomen) i glumicom Tami Stronach, (glumila je mladu caricu u filmu "Neverending Story") za obradu pesme "Neverending Story", iz istoimenog filma iz 1984. godine. Sa pandemijom COVID-19 koja opterećuje egzistenciju hiljada profesionalaca iz muzičke industrije, bend takođe koristi ovu obradu kako bi pomogao. Sav prihod od prodaje videa, strimova i vinila ići će dobrotvornoj organizaciji MusiCares.

MusiCares pruža financijsku podršku za medicinsku negu, lečenje ovisnosti i pomoć COVID-19 za umetnike u muzičkoj industriji koji su izgubili prihod zbog pandemije.

Nick Urata, frontmen i glavni pevač grupe DeVotchKa, kaže: „U ovim burnim vremenima želeli smo se zahvaliti ovom muzičkom fantazijom. Za svako dete iz 80-ih i ali i mnogo više, Neverending Story se ocrtava u kolektivnoj svesti; i naslonva pesma je upisana u našem pamćenju. " Urata nastavlja, “Najbolji deo ovog projekta bio je udruživanje s MusiCaresom. Oni su neprocjenjiv sistem podrške za muzičku zajednicu, posebno u ovo vreme kada se toliko ljudi u našem poslu trudi da preživi. "

Preporuka

share

share