Bruce Springsteen podelio pesmu "There Goes My Miracle"

Bruce Springsteen je krajem prošlog meseca najavio novi album Western Stars i tom prilikom podelio pesmu "Hello Sunshine".  Western Stars izlazi 14.juna za izdavačku kuću Columbia. Ovo je njegov prvi studijski album nakon pauze od pet godina i albuma High Hopes (2014). 

Sada je Springsteen podelio pesmu "There Goes My Miracle".

Na novom albumu biće 13 pesamakoje su najvećim delom snimljene u njegovom domu u Nju Džerziju, sa nekim dodatnim snimanjima u studijima u Kaliforniji i Njujorku. U izjavi za medije stoji da Springsteenov 19ti album "inspirisan Južno Kalifornijskim popom iz kasnih 60ih i ranih 70ih, i bavi se raznolikom američkom tematikom, autoputevima i napuštenim prostorima, izolacijom i zajednicama i važnosti doma i nade."

Springsteen je producirao album zajedno sa Ron Amielom, koji takođe svira i bas gitaru, klavijature i još neke instrumente. Patti Scialfa je pevala prateće vokala i radila vokalne aranžmane za šetiri pesme. Na albumu je učestvovalo više od 20 muzičara i osim pometih tu su između ostalih bili i Jon Brion (celeste, moog, i farfisa), David SanciousCharlie Giordano, i Soozie TyrellTom Elmhirst je miksovao album.

Preporuka

share
share