Bruce Springsteen najavio novi album i podelio video za pesmu "Hello Sunshine"

Bruce Springsteen je najavio novi album Western Stars koji izlazi 14.juna za izdavačku kuću Columbia. Ovo je njegov prvi studijski album nakon pauze od pet godina i albuma High Hopes (2014). Sada je Springsteen podelio lirski video za pesmu "Hello Sunshine".

Na novom albumu biće 13 pesamakoje su najvećim delom snimljene u njegovom domu u Nju Džerziju, sa nekim dodatnim snimanjima u studijima u Kaliforniji i Njujorku. U izjavi za medije stoji da Springsteenov 19ti album "inspirisan Južno Kalifornijskim popom iz kasnih 60ih i ranih 70ih, i bavi se raznolikom američkom tematikom, autoputevima i napuštenim prostorima, izolacijom i zajednicama i važnosti doma i nade."

Springsteen je producirao album zajedno sa Ron Amielom, koji takođe svira i bas gitaru, klavijature i još neke instrumente. Patti Scialfa je pevala prateće vokala i radila vokalne aranžmane za šetiri pesme. Na albumu je učestvovalo više od 20 muzičara i osim pometih tu su između ostalih bili i Jon Brion (celeste, moog, i farfisa), David Sancious, Charlie Giordano, i Soozie Tyrell. Tom Elmhirst je miksovao album.

Preporuka

share

share