Aaron Lee Tasjan objavio novi video

Aaron Lee Tasjan, svojim intergalaktičkim videom za novu pesmu “Computer Of Love”, hrabro ide tamo gde nijedan čovek nije išao ranije. Uzbudljivi hit princa međuzvezdanog popa sadrži zaraznu gitarsku melodiju, izražajni zvižduk i razmišljanja o opasnostima društvenih mreža. Pesma će se naći na njegovom novom albumu Tasjan! Tasjan! Tasjan!, koji izlazi 5. februara 2021. za izdavčku kuću New West Records.

Muzički video "Computer Of Love" kosmička je avantura u kojoj imamo leteće BMW svemirske automobile i vanzemaljske robote. Osim što predstavlja komentar opasnosti bivstvovanja na društvenim mrežama u formi otuđenih avatara, video takođe komično prikazuje ovo doba kao retro arkadu. Spot je drugi u trodelnoj seriji svemirske tematike, gde režiju potpisuje Curtis Wayne Millard.

Raspravljajući o numeri, Tasjan je izjavio: „Computer Of Love” istražuje otuđenost u doba društvenih medija - to je surferska himna i govorim o Internetu. Radi se o načinima na koje društveni mediji i naši telefoni postavljaju emocionalnu barijeru između svih nas, potragom za seksom i ljubavlju u doba Interneta i načinom na koji svaka generacija troluje muzičke izbore ostalih generacija. "

Još je i dodao: „Društveni mediji danas su puni ironije. Melania Trump je kreirala inicijativu protiv nasilja na internetu kao Prva dama. Kad uzmete u obzir Twitter nalog njenog supruga, čini se da se tu nešto ne uklapa? Platforme društvenih medija čine da ljudi koji se nikada ne potrude da sagledaju sebe ili posledice svojih postupaka postaju zvezde i bilo je sjajno vidjeti kako se ovo počinje rešavati na neki način, ali trebamo učiniti mnogo više na tom polju i to brzo."

Preporuka