Wilco se igraju žmurki u novom videu za pesmu "Everyone Hides"

Wilco će 4. oktobra objaviti novi album Ode to Joy, za vlastitu etiketu dBpm. Sada su podelili još jednu pesmu sa LPja "Everyone Hides," u kojoj se članovi benda igraju žmurki. Ostali članovi benda kriju se širom Chicaga (obratite pažnju na referencu na Yankee Hotel Foxtrot), dok frontmen Jeff Tweedy treba da ih pronađe. Jamie Fleischel je režirao video, koji je producirao Picture Show Films

Tweedy je u sapštenju za javnost rekao : "Everyone Hides je prvi video koji u kome se Wilco pojavljuje kao grupa obična, normalna grupa ljudi u poslednjih 20 godina. Možda smo iz očitih razloga izbegavali da se predstavimo na ovaj način i pokušavali smo da nastupamo mahom muzički ili, ne znam, možda smo samo bili lenji ... Ili sumnjičavi na izdatke van našeg fokusa prilikom pravljenja albuma. Ma koji razlog bio, ovaj put smo samo rekli jebeš to i zabavili se." 

Prethodno smo objavili vest da su Wilco najavili novi album i podelili prvi singl "Love is Everywhere (Beware)," koju možete pogledati ovde - link.
 

Preporuka

share

share