The War on Drugs obradili Warrena Zevona

The War on Drugs su najavili novi album "A Deeper Understanding" koji izlazi 25. avgusta za izdavačku kuću I. Takođe su podelili i novu pesmu (i video) "Holding On"  koju su izveli uživo u emisiji The Late Show With Stephen Colbert.  Ranije ove godine, za Record Store Day, objavili su i pesmu "Thinking of a Place", koja će se takođe naći na albumu. Svoj fantastičan prethodni album "Lost in a Dream" objavili su 2014. godine. Prošlog meseca su podelili i pesmu "Strangest Thing", kao i pesmu "Pain".

Sada je bend podelio obradu pesme "Accidentally Like a Martyr" Warrena Zevona iz 1979.godine, koju su snimili za Spotify

Frontmen benda, ujedno i glavni tekstopisac Adam Granduciel radio je na albumu u Njujorku i Los Anđelesu i imao je pomoć inženjera Shawna Everetta (Alabama Shekes, Weezer). Ostali članovi Dave Hatley (bas), klavijaturista Robbie Bennett, bubnjar Charlie Hall, i multi-instrumentalisti Anthony LaMarca i Jon Natchez, s vremena na vreme su bili uključeni u snimanje ovog albuma, za koji se može reći da je nastao zajedničkim trudom svih članova, i obuhvatio je njihovu saradnju, koordinaciju i poverenje na svakom koraku tokom nastanka.

Preporuka