The War on Drugs imaju novi video

The War on Drugs su objavili su odličan novi album "A Deeper Understanding"  25. avgusta za izdavačku kuću Atlantic. Sa ovog albuma već su podelili i pesmu (i video) "Holding On"  koju su izveli uživo u emisiji The Late Show With Stephen Colbert.  Ranije ove godine, za Record Store Day, objavili su i pesmu "Thinking of a Place", koja se takođe nalazi na albumu.  Prošlog meseca su podelili i pesmu "Strangest Thing", kao i video za pesmu "Pain".

Sada su podelili video za pesmu "Nothning to Find" koji je režirao Ben Free, a u glavnoj ulozi je mlada glumica Sophia Lilis (It).

Frontmen benda, ujedno i glavni tekstopisac Adam Granduciel radio je na albumu u Njujorku i Los Anđelesu i imao je pomoć inženjera Shawna Everetta (Alabama Shekes, Weezer). Ostali članovi Dave Hatley (bas), klavijaturista Robbie Bennett, bubnjar Charlie Hall, i multi-instrumentalisti Anthony LaMarca i Jon Natchez, s vremena na vreme su bili uključeni u snimanje ovog albuma, za koji se može reći da je nastao zajedničkim trudom svih članova, i obuhvatio je njihovu saradnju, koordinaciju i poverenje na svakom koraku tokom nastanka.

Svoj fantastičan prethodni album "Lost in a Dream" objavili su 2014. godine.

Preporuka

share