Vivian Girls se ponovo okupljaju i spremaju novi album

Vivian Girls su prestale sa radom 2014.godine, ali sada su se ponovo okupile i nakon pauze od osam godina najavile novi album Memory. Takođe su podelila i prvi singl "Sick". Memory izlazi 20.septembra za Polyvinyl.

Tokomprvog dela karijere Vivian Girsl su objavile tri albuma Vivian Girls (2008), Everything Goes Wrong (2009) i Share the Joy (2011). Trenutnu postavu čine gitariskinja Cassie Ramon, basistkinja Katy Goodman dok je za bubnjevima je Ali Kohler, koja je u bendu od 2009.godine, kada je zamenila Frankie Rose, ali ju je kasnije zamenila Fiona Campbell

Nakon prekida, Katy Goodman je objavila nekoliko albuma sa bendom La Sera, Ramone je objavila dva solo albuma i dva albuma sa Kevinom Morbyjem i bendom The Babies, dok je Ali Kohler objavila dva albuma sa bendom Upset.

U izjavi za medije stoji da je album "Memory pun ličnih osvrta na toksične veze, lažna obećanja ljubavi, borbe sa mentalnim problemima, i nalaženja načina prihvatanja sebe uprkos svim problemima. Yvučna tekstura albuma odgovara osećaju očaja i žudnje. Ovo je bučno putovanje na kome se bend vraća svojim korenima."

Memory:
1. Most of All
2. Your Kind of Life
3. Sick
4. At It Again
5. Lonely Girl
6. Something to Do
7. Sludge
8. Memory
9. I'm Far Away
10. Mistake
11. All Your Promises
12. Waiting in the Car

Preporuka

share