Uskoro kreće druga sezona tv serije "The Mandalorian"

Druga sezona odlične tv serije "The Mandalorian" kreće 30.oktobra, a sada možete pogledati i prvi trejler. Za sada nije mnogo poznato osim da je The Mandalorian (Pablo Pascal) krenuo da vrati bebu na njenu planetu, iako niko ne zna odakle ta rasa potiče.

Još se zna da će u drugoj sezoni glumiti i Timothy Olyphant (uloga za sada nepoznata), Rosario Dawson kao legendarni džedaj Ahsoka Tano, Temuera Morrison kao Bobba Fett, i iz prve sezone tu su Gina Carano, Carl Wathers i Giancarlo Esposito.

Ovaj trejler dolazi u trenutku kada je na twitteru pokrenuta kampanja protiv glumice Gine Carano, jer je odbila da u svojoj biografiji doda neke stavke koje je od nje tražila transgender zajednica. U pored reči podrške pomenutoj zajednici, izrazila je da želi da zadrži svoj izbor o tome šta će stajati u njenoj biografiji, što je dočekano salvama najvulgarnijih uvreda, malteritanje, najgrublje i najbestidnije torture raznoraznih SJW (social justice warriora) i pripadnika "cancel" kulture, koji sada traže i njeno otpuštanje iz serije i dodeljivanje njene uloge transgender glumcu/glumici/nešto 3-će. 4-to... 58-mo. 

Kao odgovor na ovu negativnu kampanji Gina Carano je dobila i ogromnu podršku fanova Star Wars univerzuma širom sveta. Iako ovakve stvari ne bi trebalo uzimati previše ozbiljno, praksa nam pokazuje da ovakve kampanje i te kako prete slobodi izbora i govora pojedinca, i možemo se samo nadati da Disney neće podleći pritiscima jednog malog borja fanatika.

Preporuka

share
share