Spielbergs podelili singl "The New Year’s Resolution"

Spielbergs, indie-rock bend iz Osla, najavili su maja meseca novi album "Vestli", koji izlazi 19. avgusta za Big Scary Monsters. Tom prilikom su podelili dva nova singla sa albuma, “When They Come for Me” i “Get Lost”.

Sada su podelili pesmu "The New Year’s Resolution". U saopštenju za javnost, pevač i gitarista Mads Baklien navodi: „Kada gubiš kontrolu nad nečim? "The New Year’s Resolution" je o mestu gde se pitate, ako samo napravite još jedan korak, više neće biti povratka. Izgubit ćete sve do kojih vam je ikada stalo. A onda ipak učinite taj korak. I dobro ste, ipak niste sve pokvarili. A onda, napravite još jedan korak.”

U saopštenju za javnost, pevač i gitarista Mads Baklien navodi: „Sve pesme na novom albumu su manje-više o osećaju da nema načina da se ode. Nema bega. Bavite se problemima u svom umu, žaljenjem, stidom, strahom, stvarima koje imate i koje ste mogli imati. Nema izlaza. Možda vam se ne sviđa ko ste ili ko ste postali. Zaglavili ste u tome da budete vi. U svakodnevnom životu suočavate se sa velikim pritiskom i bukom, a sve što ponekad želite je, da ostavite sve iza sebe i nađete neko mirno mesto gdje ćete započeti novi život. Ali ne možete. Imate obaveze i odgovornosti. Ne idete nigde. A sada povrh svega, celi svijet izgleda kao avion van kontrole, sa gomilom jebenih ludaka za volanom. I nema izlaza. Mesto na kojem ste odrasli nosite u sebi celi život, bilo dobro ili loše. Vestli je naziv prigradske četvrti u severoistočnom delu Osla u kojoj smo i Stian i ja odrasli. Možete napustiti Vestli, ali Vestli vas nikada ne napušta."

Preporuka

share

share