SASAMI podelila video u kome njega baka prirpema kimchi

Los Anđeleska muzičarka Sasami (Sasami Ashworth) objavila je debi album "SASAMI", 8.marta za izdavačku kuću Domino. Sada je podelila video za pesmu "Free" na kojoj gostuje Davendra BanhartRiley Blakeway je režirao ovaj video klip koji je snimljen u Australiji.

Sada je podelila video za pesmu "Morning Comes" u kome je njena baka u ulozi voditelja kulinarske emisije    u kojoj gledaocu uči da prpreme tradicionalno korejsko jelo kimchi. Ashwort je ko-režirala ovaj video sa Ericom Notarnicolom.

Ashworth je izjavila "Morning Comes" je prva pesma sa stihovima koju sam ikada napisala i snimila. Napisala sam je na početku godine, kada je oko nas mnogo raznih emocija. Govori o nezavisnosti, samopouzdanju i osećaju kontrole. Ova pesma je došla nakon brjnih problema na emotivnom planu. Tako da je bilo logično da ovu pesmu povežem sa najstabilnijom i najsnažnijom osobom koju znam, mojom bakom (Halmoni). Ona je pravi šem i pravi najbolji kimchi na planeti. Pogledajte video i posetinte njenu radnju u Los Anđelesu ako želite da se sasnate istinu."

Sa ovog albuma Sasami je podelila singlove "Free", na kojoj gostuje Davendra Banhart,  "Not the Time", "Callous" i "Jealousy" koju prati video spot u njenoj režiji.

Preporuka

share

share