Ryan Reynolds zarobljen je u video igri u filmu "Free Guy"

20th Century Fox objavio je prvi trejler za film "Free Guy". Režiser filma je Shaw Levy (Real SteelNight at the Museum) dok je glavna uloga poverena Ryanu Reynoldsu. U ovom filmu Levy se bavi video igrama, ali ovo nije film zasnovan na kompjuterskoj igri, već se glavni lik karakter u izmišljenoj video igri sa zapletom poput onog u filmu "Truman Show".

U centru priče je bankarski činovnik (Ryan Reynolds) koji je zadovoljan rutinom svog jednostavnog života, dok ne sazna da je on jednostavni NPC (non plazing character) u nasilnoj MMO kompjuterskoj igri. Na veliko izenenađenje ovaj obični činovnik biva uvučen u mnogo veću priču.

Ekipu čine još i Taika Waititi (Thor: RagnarokWhat We Do in the Shadows), Channing Tatum (21 Jump StreetMagic Mike), Utkarsh Ambudkar (Brittany Runs a MarathonPitch Perfect), Lil Rel Howery (Get OutUncle Drew), Jodie Comer (Killing Eve, Doctor Foster}) i Joe Keery (Stranger ThingsMolly's Game). 

Ovaj film je jedan od projekata 20th Century Fox koji je duboko zagazio u produkciju kada se ovaj studio spojio sa kompanijom Disney. Disney je već plasnirao neke od filmova koji je 20th Century Fox imao u produkcji pre spajanja kompanije i neki od njih poput "Dark Phoenix" i "Stuber" doživeli pravi finansijski fijasko.

Preporuka

share