Rolling Blackouts Coastal Fever obradili "Malibu" benda Hole

Australijski kvintet (za ovu priliku kvartet, bez bubnjara)  Rolling Blackouts Coastal Fever obradili su veliki hit benda Hole „Malibu“. Ova obrada je snimljena za Sirius XMU sesiju.

Rolling Blackouts Coastal Fever najavili su početkom aprila meseca novi album Sideways to New Italy i tom prilikom podelili video za pesmu "She’s There" a zatim i pesme „Falling Thunder“ i "Cameo". Sideways to New Italy objavljen je 5.juna za izdavačku kuću Sub Pop. 

Sideways to New Italy je drugi album i naslednik odličnog debi albuma Hope Downs Bend je nedavno podelio video za pesmu "Cars in Space" koja će se naći na novom albumu.

Album je nazvan po selu u Novom Južnom Velsu, u Australiji, u oblasti Northern Rivers odakle je bubnjar benda Marcel Tussie. U izjavi za medije stoji, da je veoma lako prevideti ovo mesto na proputovanju, u njemu nema više od 200 stanovnika i osnovali su venecijanski imigranti sa kraja XVIII veka, i sada je nešto poput živog spomenika svim itlaijanima koji su doprineli razvoju Australije, sa replilama rimskih spomenika na veoma ruralnom pejzažu."

Bend čine pevači/teksotpisci/gitaristi Tom RussoJoe White i Fran Keaney, basista Joe Russo i bubnjar Marcel Tussie.

Preporuka

share

share