Achtung! Cthulhu Tactics [2018]

Achtung! Cthulhu Tactics
Auroch Digital / 2018
7.5
7

Achtung! Cthulhu Tactics je potezna strategija smeštena u alternativni svet Dugog svetskog rata. Operacija Overlord je u zamahu, ali Nemci spremaju tajno oružje u šumama Ardena. Hitlerova potraga za okultnim omogućilo im je kontrolu nad Lofkraftovim čudovištima. To im daje prednost u borbama sa saveznicima, a tim od četri komandosa ima cilj da im pomrsi račune.

Achtung! Cthulhu Tactics će biti zanimljiva igračima koji vole igre tipa Jagged Alliance i XCOM. Ali mu nedostaje malo začina da se svrsta uz ove velikane.

Achtung! Cthulhu Tactics likovi

 

U borbama vodite četri lika, gde svako ima svoje specijalnosti. Kapetan Erik Haris, “Jazavac”, predvodnik je ove male grupe. On je lider koji inspiriše svoje ratnike ali i iskusan sa eksperimentalnim oružjem. Indijac Aki “Oko” Sing je specijalac za blisku borbu. Njegova sposobnost je transformacija u vrtlog sečiva. Treći član tima je Amerikanac Brendon Karter, koji majstorski barata automatskim oružjem. Na kraju, jedini ženski akter, Francuskinja Ariana Duboa, sa svojim poludemonskim moćima, može da isisava živornu energiju neprijateljima.

Preporuka

share

share