Queens of the Stone Age podelili pesmu sa novog albuma

Nakon najave novog albuma "Villains" putem zanimljivog video klipa Queens of the Stone Age su podelili su već podelili prvu pesmu pesmu "The Way You Used to Do". Sada imate prilike da čujete još jednu pesmu "The Evil Has Landed". Album "Villains" izlazi 25. avgusta za izdavačku kuću Matador.

Homme je izjavio: "Naziv albuma Villains nije politička izjava. nema nikakve veze sa Trumpom ili sa nekim sličnim sranjem. Jednostavno to je pod 1) reć koja zvuči fantastično, i pod 2) komentar na sve tri verzije svakog scenarija: moje, tvoje i šta se ustvari dogodilo... Svako treba nekoga ili nešto šta će okriviti, neke svoje zlikovce. To je nešto što ne može da se kontroliše. Jedina stvar koja zaista može koje se može kontrolisati je kada zaboraviš na sve to."

Ronson je ovodom saradnje sa bendom izjavio "Queens su oduvek bili jedan od mojih omiljenih bendova, još od trenutka kada sam kupio njihov album "Rated R" u leto 2000. godine, bilo je neverovatno nadrealno biti uvučen u njihove tajne u njihov piratski klan ili "jacuzzi" kako Josh to voli da zove. Znao sam da to što sam ja super fan neće me zadrđati u tom krugu. Bilo je momenata tokom nastajanja ove ploče kada sam bio svestan da prisustvujem trenutku kada moji muzički heroji kreiraju nešto što će postati jedan od mojih omiljenih trenutaka na Queens albumima. I povrh svega, učestvovati u tome bilo je kao san, veoma težak, mračan i čudesan san"

Preporuka

share

share