Protmartyr najavili novi album i podelili video za pesmu "Make Way"

Detroitski post-punkeri Protomartyr najavili su novi album, "Formal Growth in the Desert", i podelili su video za prvi singl, “Make Way”. "Formal Growth in the Desert" bi trebao biti objavljen 2. juna preko Domina. Trevor Naud je režirao spot za pesmu "Make Way". 

"Formal Growth in the Desert", naslednik je albuma "Ultimate Success Today" iz 2020.godine. Protomartyr čine vokal Joe Casey, gitarista Greg Ahee, bubnjar Alex Leonard i basista Scott Davidson. Album je snimljen na Sonic Ranchu u Tornillu u Teksasu. „Pustinja je više metafora ili simbol“, kaže Casey u saopštenju za štampu, „emotivne pustinje, ili mesto ili vreme kome se čini da nedostaje život“.

Naud je rekao ovo o režiranju spota za „Make Way“: „Postoji namerna linija između spotova za 'Make Way' i 'Worm In Heaven' iz 2020. godine. Ove dve pesme izgledaju kao partneri jedna s drugom, pa sam želio da ih vide kao partnere,  da osećate kao da postoje u istom svetu. Postoje slojevi eksperimenata koji se dešavaju - sve u zatvorenom okruženju. Ne znamo šta se dogodilo sa svetom napolju, ali postoji prizvuk da stvari možda i nisu u redu.”

Formal Growth in the Desert:
1. Make Way
2. For Tomorrow
3. Elimination Dances
4. Fun In Hi Skool
5. Let’s Tip the Creator
6. Graft Vs. Host
7. 3800 Tigers
8. Polacrilex Kid
9. Fulfillment Center
10. We Know the Rats
11. The Author
12. Rain Garden

Preporuka

share

share