Pogledajte:A Shoreline Dream - Turned to SLow

Showgaze bend iz Kolorada A Shoreline Dream objavili su video za pesmu "Turned Too Slow".  Sastav koji čine vokal, multiinstrumentalista i producent Ryan Policky i gitarist Erik Jeffries, pesma je sa njihovog četvrtog albuma, Melting. Njihova muzika bi trebala biti primamljiva ljubiteljima bendova Slowdive, Ride ili Spiritualized.

Policky je snimio i konceptualizirao video, koji prati muškarca, kojeg glumi Allan Elijah Cutler, kojem je otrgnuta iluzija normalnosti dok je prevožen u bizarnu alternativnu stvarnost i očajnički traži izlaz.

Policky za pjesmu kaže: "Život je ionako konfuzan a kad se u njemu dogode ogromni događaji u društvenim promenama, to postaje još više zbunjujuće. Mnogi koji su mislili da "žive život", mogli su se naći u potpuno suprotnoj poziciji, bez ikakvih ličnih promena. Ovaj video je ta stvarnost. Život je san i u trenutku se može prebaciti u noćnu moru. Ali kako otkrijemo, uvek možemo pronaći svetlost koja kroz sve to svetli i sve vratiti u mesto koje nam je opet ugodno."

Preporuka

share

share