Pogledajte: Yumi Zouma - Sage

Novo Zelandski indie pop bend Yumi Zouma objavili su novi album  Truth or Consequences 13. marta za izdavačku kuću Polyvinyl. Do sada su podelili video spotove za pesme "Cool For a Second", "Right Track / Wrong Man" i  “Lonely After”. 

Sada su podelili video za pesmu "Sage" o kojoj su izjavili: "Video za" Sage "snimio je sjajni Jack Shepherd, koji nas je diskretno, uspeo snimiti između različitih aktivnosti benda na svojoj Super 8 kameri, a zatim prosledio snimke našem dobrom prijatelju Austinu Roau kako bi stvorio predivan omaž jednoj od naših najomiljenijih pjesama sa nove ploče. "

Gitarista Josh Burgess je izjavio "Nostalgija je uvek bila veliki deo muzike ovog bendai to je ponajviše rezultat nas samih. Mi smo veoma uzbuđeni kada se setimo nekih stvari iz prošlost. Naše uspomene, priče, demoi i mi sami smo jedina nekompletna karika ka stvarimo koje su nekada bile. Sada više nego ikada žudimo za prošlošću, skeptični šta sutra donosi dok strpljivo plovimo kroz ova čudna vremena. Za mene je juče veoma živopisno. Rani februar, Christchurch, dole us Waimakariri reku do oboda grada. Vetar juri niz reku, kroz drveće u Christinu kosu. Podnevno Sunce pecka kožu dok ja zabavljam prijatelje i pravim ovaj video uz imitiranje Micka Jaggera od strane mog najboljeg prijatelja. Ti trenuci su neprocenjivi i večni u vremenu, tako da se što je važno je sada."

Bend je sam producirao album koji je miksovao Jake Aron (Solange, Grizzly BearSnail Mail). Iako su svi poreklom sa Novog Zelanda članovi benda žive svuda po svetu, Josh Burgess - gitara i vokal, u Njujorku, Charlie Ryder - gitara, bas, klavijature u Londonu, Christie Simpson - vokali i klavijautre u Krajstčurču na Novom Zelandu, i Olivia Campion - bubanj, u Velingrtonu, na Novom Zelandu.

Septembra 2018.godine objavili su EP III, EP, koji je sledio nakon drugog albuma Willowbank iz 2017.godine.

Preporuka