Pogledajte: Washed Out - Paralyzed

Washed Out (Ernest Greene) najavio je početkom jula novi album, Purple Noon, i tom prilikom podelio video za pesmu  "Time to Walk Away". Purple Noon izlazi 7. avgusta za Sub Pop.

 

Sada je podelio video za pesmu, „Paralyzed“ koji je režirala Caroline Koning, snimljen u njenoj rodnoj Holandiji.

Koning je izjavila: „Ljudski kontakt, i nešto tako jednostavno kao dodir, ima novo značenje u današnjem kontekstu. Ova posebna vremena čine iskustvo gledanja fizičkog zajedništva drugačijim, a ja sam htela da se uklopim u taj osećaj na čisti način. Par kojeg pratimo u filmu prekrasno hvata ovu jednostavnost, a ono što vidimo na ekranu, dogodilo se vrlo organski. Uključivanje možda u opštu čežnju za bliskošću vrlo nepretencioznom naracijom daje ovom spotu prirodnu iskrenost koja, prema mom mišljenju, snažno vizuelizuje ovu pesmu. "

Purple Noon je naslednik albuma Mister Mellow iz 2017. godine, koji je objavila izdavačaka kuća Stone's Throw i objavljen kao vizuelni album. Greene je producirao i snimio album, koji je miksovao Ben H. Allen. Australijski reditelj Riley Blakeway režirao je video za pesmu "Time to Walk Away".