Pogledajte: Vanishing Twin - Magician's Success

Band Vanishing Twin, koji će objaviti svoj treći album Age of Immunology 6.juna za izdavačku kuću Fire Records, podelio je video za pesmu "Magician's Success"., koji je režirao Elliott Arndt.

Video su opisali sledečim rečima: "Poput pesme, video je o verovanju u magiju. Pomešali smo i remiksovali mitološke likove i ezoteričku simboliku u nekoj vrsti ritualnog plesa."

Antropolog A. David Napier ciljao je na jedno od najosnovnijih uvjerenja modernog doba kada je 2003. napisao svoju knjigu "Age of Immunology". Rekao je da je pretpostavka da možemo preživjeti samo eliminacijom "ne-sopstva" bila centralna ideja koja se katastrofalno širila iz sveta medicine, zarazivši sve na svom putu.

Za Vanishing Twin, jednu od najuzbudljivijih mladih grupa u Engleskoj u ovom trenutku, izraz se koristi u očajanju tokom življenja u periodu u kojem se granice učvršćuju, grade se zidovi i nepotrebno se nameću nove granice. Članovi benda mogu doći iz Belgije, Japana, Italije, Francuske i Amerike, ali su svi izabrali Englesku kao svoj dom i, na ovom albumu, oni su glasnici mnogo bolje budućnosti, koja se brzo raspada dok pričamo o njoj. Age of Immunology - koja se pjeva na svim primarnim jezicima muzičara koji su je napravili, kao i na engleskom - je soundtrack za one koji još uvijek vjeruju u pluralistički san, gdje je drugi prihvaćen i naučen, a ne izolovan i uništen .

Vanishing Twin čine tekstopisac, pevačica i multi-instrumentalista Cathy Lucas, bubnjarica Valentina Magaletti, basista Susumu Mukai, klavijaturista/gitarista Phil MFU i vizuelni umetnik/režiser Elliott Arndt na flauti i perkusijama; i na ovom albumu napravili su svoju prvu umjetničku izjavu za vjekove.

Preporuka

share