Pogledajte: Still Corners - Crying

Still Corners su septembra najavili novi album, The Last Exit, i tom prilikom podelili video za naslovnu pesmuThe Last Exit trebao bi izaći 21. januara 2021. godine putem njihove izdavačke kuće Wrecking Light.

Still Corners su muško-ženski američko-britanski dvojac Greg Hughes Tessa Murray, a The Last Exit je njihov peti album, naslednik albuma Slow Air iz 2018., Dead Blue iz 2016. i Strange Pleasures iz 2013. godine.

Sada su podelili video za pesmu, "Crying" koja je napisana tokom u karantina. 

Murray je izjavila o pesmi “Crying”: “Jedina konstanta u životu su promene, ova pesma govori o prekidu u teškom vremenu, ali takođe i o suočavanju sa brzim, nesigurnim svetom. Naš video prikazuje neizmerni svemir i neizbežne promene godišnjih doba. Sve se menja i to je jedino što je sigurno ".

Sa naslovima pesama poput "White Sands" i "Shifting Dunes", The Last Exit je inspiriran pustinjom.

"Pronašli smo nešto tamo u pustinji - nešto u nepreglednim krajolicima koji su prostiru u beskraj", kaže Hughes u saopštenju za javnost. Dok je album već bio u pripremi pre pandemije, COVID-19 je naterao je bend da se malo fokusira. Murray objašnjava: „Uvek postoji nešto na kraju puta, a za nas je to bio ovaj album. Naši planovi su stavljeni na čekanje - album postavljen za izdavanje, turneje, video snimanja, putovanja. Godinama smo non-stop putovali, ali bili smo prisiljeni sve zaustaviti. Mislili smo da je album završen, ali s krizom smo pronašli novu inspiraciju i počeli ponovo pisati. "

Singl "The Last Exit" smatra se završnim poglavljem Trilogije puta benda Still Corners 'Road, i prati pesme “The Trip” i “The Message.”

Preporuka

share

share