Pogledajte: Squid - Pamphlets

Brajtonski kvintet Squid objavili su debitantski album "Bright Green Field" 7. aprila za izdavačku kuću Warp.  Do sada su podelili video spotove za pesme  "Narrator"  i "Paddling". 

Sada su podelili animirani video za pesmu pesmu "Pamphlets" koji je režirao Raman Djafari dok je animacija delo Barneyja Abrahamsa. U saopšenju za medije Djafari kaže da je video "meditacija o osećaju da ste nepodobni, nevoljeni, nekompatibilni i maničnoj teskobi i stresu koji to rezultira. Želeo sam istražiti stanje duha u kojem sam se već mnogo puta našao , straha od izlaska napolje i suočavanja sa svime što se kod sebe ne može voleti. Druga polovina izlazi iz tog stanja uma prihvatanjem razlika. "

Bend čine Ollie Judge (bubnjevi, glavni vokal), Louis Borlase (gitare, vokal), Arthur Leadbetter (klavijature, gudači), Laurie Nankivell (bas, duvački instrumenti) i Anton Pearson (gitare, vokal). Dan Carey je producirao album. Judge piše većinu tekstova benda, i izjavio je za medije medije: „Ovaj album stvorio je zamišljeni gradski pejzaž. Tragovi ilustruju mesta, događaje i arhitekturu koja postoji unutar njih. Prethodna izdanja bila su razigrana i bavila su se likovima, dok je ovaj album tamniji i više se bavi mestom - emocionalna dubina muzike se produbila. "

2019. godine Squid su objavili EP iz Town Centre za etiketu Speedy Wunderground.  Prošle godine Squid su podelili dve nove pesme: "Sludge" i "Broadcaster".

Preporuka

share