Pogledajte: Pip Blom - I Know I’m Not Easy to Like

Amsterdamski indie pop kvartet Pip Blom objavili su 5.novembra novi album  "Welcome Break" za izdavačku kuću Heavenly. Do sada su podelili pesme "Keep It Together", "It Should Have Been Fun" , "You Don’t Want This" i "Different Tune".

Sada su podelili video za pesmu "I Know I’m Not Easy to Like" o kojoj je Pip izjavila: "Zaista mi se sviđa kontrast između pesme "Different Tune" i ove. Ova pesma je ljuta, možda čak i agresivna. Tako smo se zabavili snimajući ovo. Zaista smo morali dati sve od sebe da bude što energičnije. Koristili smo različite postavke za bubnjeve kako bismo u jednoj pesmi mogli ići od stvarno malih do zaista velikih. Sve je u dinamici u ovoj, ono što sviramo se ne menja mnogo, ali smo se zaista trudili da uhvatimo različite zvukove kako bismo bili zanimljivi i uzbudljivi. Nisam sigurana da bi refren mogao biti veći od ovog haha. Prebacivanje na oko 3/4 pesme bi se u početku moglo osećati pomalo čudno, ali mi se sviđa osećaj kada se posle tog dela pojavi poslednji refren".

"Welcome Break" je drugi album benda, naslednik albuma "Boat" iz 2019. godine. Pip Blom su bend, ali to je i ime pevačice benda. U bendu je i njen brat Tender Blom. Pip je napisala 20 pesama u svojoj spavaćoj sobi u roditeljskoj kući, a 16 su postale demo snimci. Album je snimljen u Big Jelly Studios u Ramsgateu u Engleskoj tokom tri sedmice sa inženjerom Al Harleom.

Preporuka

share
share