Pogledajte: Peter Bjorn and John - Drama King

Švedski trio Peter Bjorn and John najavili su oktobra meseca album Endless Dream i do sada su podelili singlove "Rusty Nail", "Idiosyncrasy" i "Reason to Be Reasonable". Endless Dream izlazi 13.marta sledeće godine za izdavačku kuću INGRID.

Sada su podelili video za pesmu "Drama King,". John Eriksson je napisao pesmu i glumi u video spotu koji je režirao Henry Moore Selder. Eriksson je izjavio "Naslov pesme i stihovi dovoljno govore za sebe. Želeo sam da pesma zvuči kao opskurni James Brown, koju izvodi grupa amatera početnika u školi za fank muziku. Intro pesme je trebao da podseti na početak četvorosatne epske drama komedije koja nikada nije stigna do bioskopa"

Endless Dream je deveti album benda i naslednik albuma Darker Days iz 2019,godine.

"Rad na ovom albumu započeli smo odmah po zavšetku rada na Darker Days, Bili smo veoma dobro raspoloženi, ovo je svetlo tami, dan noći." izjavio je Peter Moren.

John Eriksson je dodao "Ovog puta ton je svetliji, album je o ljudima koji pokušavaju da nađu boje u ovom mračnom svetu."

Bjorn Ytlling je izjavio "Shvatili smo da želimo da da presečemo, pa smo zajedno probali pesme u istoj prostoriji u kojoj smo snimali. Za post produkciju svako je radio na svojoj pesmi, a onda smo se skupili i dovršili posao zajedno."

Preporuka

share