Pogledajte: M Ward - Unreal City

M. Ward je u decembru prošle godine najavio novi album Migration Stories, i tom prilikom podelio prvi singl "Migration of Souls". Migration Stories izlazi 3.aprila, 2020.godine za izdavačku kuću ANTI-. 

Sada je Ward podelio video za pesmu "Unreal City". Video spot je snimljen u parizu i inspirisan je filmovima Jean Luc Godrada i francuskog novog talasa. U glavnoj ulozi je belgijska glumica Clémence Poésy (In Brugge, Harry Potter, The Tunnel)

Beatrice Pegard je režirala "Unreal City" i izjavila je "Video je o pronalasku zadovoljstva i potpuno slušajnim trenucima i mestima, i omaž Jean Luc Godardu i novom talasu."

Migration Stories je naslednik albuma What a Wonderful Industry iz 2018.godine. Novi album je snimljen u studiju benda Arcade Fire u Montrealu, i na njemu su svirala dva člana ovog benda, Tim Kingsbury i Richard Reed Perry. Album su producirali Craig Silvey i Teddy Impakt.

Ward je izjavio "Prošlo je neko vreme, priče su se nekako uklopile i sada ih se bolje sećam, vezane su za likove iz sna o tome kako ljudi mogu da budu brižniji u novonastaloj stvarnosti. Mislim o muzici podsvesno, sve jedno da pišem ili slušam, za mene je ona filter. Pomaže mi da preradim loše esti u nešto novo iz čega mogu da gradim. Neke ploše su za mene kao samo ispunjena proročanstva - vizuelizacije promene u želju a zatim ostvarenje. Takvi albumi su inspiracija za ovaj."

Preporuka

share

share