Pogledajte: The Joy Formidable - Chimes

Velški bend The Joy Formidable najavili su maja meseca novi album "Into the Blue" i tom prilikom podelili pesmu, "Back to Nothing". "Into the Blue" izlazi 20. avgusta na etiketi Enci Records

Sada su podelili video za pesmu "Chimes" koji su sami režirali. Pevačica Ritzy Bryan izjavila je: „Video smo snimili u prekrasnoj, staroj štali u Južnoj Juti koja je delila prostor sa životinjama u komšiluku. ‘Pitam se jesu li uživali u predstavi ?!’ Kad je sunce počelo padati u sumrak, ovi prekrasni zraci svetlosti probijali su se kroz pukotine u drvenim zidovima. Prirodni svetlosni šou je najfiniji. Postoji mali omaž Snežani s animiranom pticom. Predstavlja trenutak iz stvarnog života koji mi se dogodio prošle godine i koji me je podsetio na nakoga koga sam izgubila; ne samo poseta male ptice već i poruka da će sve biti u redu i da treba živeti punim plućima. "

Video za naslovna numeru "Into the Blue" podelili su u martu.

"Into the Blue" naslednik je albuma, "AAARTH"  iz 2018. godine. Album je napisan u Severnom Velsu, ali je snimljen u trenutnom domu benda u državi Juta, u SAD. U saopštenju za javnost kaže se da je album "o ponovnom otvaranju očiju za lepotu i ljubav." Bryan dodaje: "Iako nije zamišljeno kao metafora vremena u kojem svi sada živimo, sigurno je tako ispalo." U bendu takođe nastupaju Rhydian Dafydd i Matt Thomas.

Preporuka

share

share