Pogledajte: Gorillaz - Tranz

Gorrilaz su pre godinu dana objavili album Humanz, a  29.juna, objavili album The Now Now. Do sada je bend podelio pesme "Humility" u kojoj gostuje George Benson i "Lake Zurich", koja je instumental. Pesmu "Humility" prati i video spot u režiji Jamie Hewletta. Snimljen je u mestu Venice Beach, u Kaliforniji, dok je u glavnoj ulozi Jack Black, pored animiranih članova benda, naravno. Za istu ovu pesmu objavili su i video spotove za remikse koje su uradili DJ Koze i Superorganism . Takođe su podelili i video za pesmu  "Hollywood" u kojoj im gostuju Snoop Dogg Jamie Principal.

Sada je bend podelio animirani video za pesmu "Tranz" koji su režirali ko osnivač benda Jamie Hewlett i Nicos Livesey.

The Now Now je snimljen je u Studio 13, u Londonu, tokom ferbuara ove godine. Album su producirali sami članovi benda u saradnji sa James Fordom i Remi Kabakom.

U izjavi za medije stoji "U suprotnosti sa ekipom koja se pridružila apokaliptičnoj zabavi Damona Albarna i njegovoj animiranoj družini na prošogodišnjem albumu HumanzThe Now Now je ponovo u rukama članova Gorillaz: plavokosom, dobrodušnom sanjaru 2D na vokalima, pametnoj japanskoj opasnici Noodle na gitari, bruklinskom filozofu Russel Hobbsu na bubnjevima. Murdoc Niccals je trenutno indisponiran, pa je bas gitaru na novom albumu preuzeo član Gangreen bande Ace (što donekle može objasniti natipse "FREE MURDOC" koji se pojavljuju svuda naokolo, od Coachella festivala do Kentaki derbija, od Change.org do Reddita)."

Preporuka

share