Pogledajte: The Goon Sax - Psychic

Australijski trio The Goon Sax najavili su maja meseca novi album "Mirror II" i tom prilikom podelili su video za prvi singl "In the Stone". "Mirror II" bi trebao izaći 9. jula na etiketi Matador

Sada su podelili video za pesmu "Psychic" u režiji Christine Marie Jones.

Forster je ovo rekao za novi singl u priopćenju za medije: "'Psychic' postoji u krhkom preseku fantazije i stvarnosti - natprirodnog sveta u koji bežite dok ne osetite stisak stvarnosti na vratu. Kako vas vrate u linearno vreme i navodnu objektivnost, natprirodno ponovno uspostavlja svoju moćniju istinu. Na kraju, trvenje između ovih svetova dovodi do toga da preispitujete svoju veru u oba, pitajući se u kojoj se meri može odabrati istina i koje su sile iz oba sveta prejake da biste im stali na put. Slično kao i "In the Stone", ova pesma je razgovor. Istine dvoje ljudi u potrazi za upravo ovom stvari."

Ovaj trio čine Louis ForsterRiley Jones i James Harrison. "Mirror II"  je treći album benda i naslednik "We’re Not Talking" iz 2018. godine, koji je izdat preko izdavačke kuće WichitaJohn Parish (Aldous HardingPJ Harvey) producirao je album koji je snimljen u Bristolu u Engleskoj u studiju Invada (koji je u vlasništvu Geoff-a Barrow-a iz bendova Portishead Beak).

Od njihovog posljednjeg albuma, Forster se preselio u Berlin i radi u bioskopu, dok su Jonesova i Harrison osnovali post-punk sporedni projekat, Soot.

"Prva dva albuma su inherentno povezana", kaže Forster u saopštenju za javnost. „Imali su naslove od tri reči; išli su zajedno. Ovaj se definitivno osećao kao da se vraćamo na početak i započinje ponovo, a to je stvarno oslobađalo. "

"Živeli smo u zajedničkoj kući zajedno, u Queenslandu koju smo nazvali " Fantasy Planet ", gde smo i napisali album", objašnjava Jones o nastanku albuma albuma. „Uspeli smo otići jedni drugima u sobe i reći sve što vam padne na pamet i probali tri puta nedeljno. Bilo je prilično intenzivno. "

Preporuka

share
share