Pogledajte: Ezra Furman - Every Feeling

Ezra Furman je nedavno objavio soundtrack sa muzikom iz Netflixove tv serije "Sex Education". Sada je podelio animirani video za pesmu "Every Feeling" koji je režirao Sivan Kidron.

Furman je izjaviom "Kidron i ja smo razgovarali o trenutku kada osetite da je nečemu došao kraj. Zato sam želeo da video bude pun praznih hotelskih soba, cigarete koje je još uvek gore, kao da za sobom ostavljate neke nezavršene poslove jer morate stalno da idete napred."

O radu na muzici za tv seriju "Sex Education" Furman je izjavio "Odlučio sam da rad muzici za "Sex Education" bude projekat gde ću uneti svoju nežnost, tugu i čežnju. Nežna tinejdžerska osećanja koje pounaje svaka odrasla osoba traju dugo nakon srednje škole... Rad na muzici za tv seriju je nešto novo za mene. Kao ljubitelj mnogih komedija ovog žanra poput "The Breakfast Club" ili "10 Things I Hate Aboout You", zanma koliko muzika može biti zabavna ali isto i emotivna. Želeo sam da odgovorim na izazov."

"Sex Education" je smeštena u jednu britansku srednju školu i u glavnoj ulozi je čudni tinejdžer Otis Milburn koga glumi Asa Butterfield, lija majka Dr. Jean Milburn (Gillian Anderson) je poznati sex terapeut. Otis se udružuje sa svojom škoskom vršnjakinjom, buntovnom Maeve Wiley (Emma Mackey) i zajedno pokreću posao, u kome je Otis svojim vršnjacima sex terapeut, pri čemu koristi ono što je tokom godina pokupio od svoje majke.