Pogledajte: Belle & Sebastian - Poor Boy

Belle and Sebastian su objavili su tri povezana EPja, pod imenom "How to Solve a Human Problem", a prošlog meseca sva tri su izašla kao box set na vinilu i kao jedan cd.  Sa prvog EPja objavili su video za pesmu "We Are Beautiful".

Sa drugog EPja pod nazivom "How to Solve a Human Problem Part 2", podelili su  "I'll Be Your Pilot" i "The Same Star".

Sada imate prilike da pogledate veoma zanimljivi video za pesmu "Poor Boy" koja se nalazi na trećem EPju koji su režirali Oscar Sansom i Ciaran Lyons iz The Forest of Black (filmski studio u Glasgovu).

Prošle godine bend je objavio audiciju za modele čija bi se lica pojavljivala na omotima novih izdanja koje je bend planirao, uz napomenu da ne traže profesionalne modele već obične ljude koji su fanovi benda. Omot ovog singla je izgleda deo tog projekta. Omoti za ove EPjeve su deo tog prjekta. Pedeset njihovih fanova je odabrano i fotografisano u jednom londonskom studiju, i tom priliko je snimljen njihov odgovor na pitanje "How do you solve your human problem".

Murdoch je izjavio da je odnos benda sa fanovima veoma opušten i da on oseća odgovornost prema njima "Osećan da nije više samo o muzici, i ne bi trebalo da bude. Imate ovu platformu preko koje možete da širite dobre vibracije. Život je kratak! Šta mi radimo ovde? Da li postajemo bolji ljudi."

Preporuka

share
share