Pogledajte: Beach House - Drunk in LA

Baltimorski duo Beach House (Vicotria Lagrand i Alex Scully) objavili su 11. maja novi album "7" za izdavačku kuću Sub Pop. Sa ovog albuma podelili su pesme "Lemon Glow" , "Dive" i "Dark Spring" , vizuelizaciju za pesmu  "Black Car"  koju je dizajnirao San Charoenchai. a zatim i video za ovu pesmu  koji je režirao Alistair Lagrand, brat pevačice Victorie. Alistair Lagrand je do sada u karijeri režirao i horor film The Diabolical and Clinical.

Sada su podelili video za pesmu "Drunk in LA" koji je režirao Peter Kember (Spacemen 3) poznat i pod pesudonimom Sonic Boom. Bend je izjavio o ovom video spotu " Tokom večere Sonic Boom je izneo ideju o video spotu gde je pogled gledaoca fiksiran sa tla na gore. Kada nam je poslao video, pohvalili smo i pomenuli smo sanjivu i "trippy" prirodu spota na šta je on odgovorio da je to jedan običan dan u njegovom životu."

Beach House su o albumu izjavili: "7 je naš sedmi album, njegov izlazak obeležiće 13 godina benda. Do sada smo zajedno napisali 77 pesama".

Beach House objavili su dva albuma u 2015.godini, "Depression Cherry" i "Thank Your Lucky Stars", oba za Sub Pop. Tokom 2017. objavili su kompilaciju neobjavljenih pesama i b strana singlova pod nazivom "B-sides and Rarities".

Preporuka

share

share