Pogledajte: Band of Horses - In Need of Repair

Band of Horses najavili su oktobra meseca objavljivanje svog šestog studijskog albuma, "Things Are Great", koji će izaći 4.marta 2022. godine za izdavačku kuću BMG. U novembru je bend podelio video za prvi singl "Crutch" a sada imaju video za drugi singl "In Need of Repair" koji je režirao Pete Tavel.

Frontmen Ben Bridwell izjavio je: „Kakva godina, dovraga, kakve skoro dve godine?! Nadam se da su svi bezbedni i psihički zdravi koliko god je to moguće. Bili smo tako uzbuđeni što s,p trenbali objaviti naš album 21. januara ove godine, ali s obzirom na trenutne probleme u lancu snabdijevanja, morali smo je morali smo pomeriti za otprilike mesec dana kasnije kako bismo mogli napraviti vinil. Naš novi datum izlaska je 4. mart! Za sve koji su unaprijed naručili vinil, obećavamo da će doći i zaista vas cenimo. Bilo nam je važno osigurati da naši fanovi mogu slušati našu muziku u kojem god formatu žele. U rangu sa vremenom i životom, samo se treba boriti sa udarcima. U celoj shemi stvari, ovo je samo mala neravnina na putu i jednostavno vas volimo.”

Reditelj Pete Tavel izjavio je o video spotu: „Čim sam čuo 'In Need Of Repair', znao sam da želim da snimim spot za ovu pesmu. Ima taj veliki refren i vrstu tekstova koji se zaista uklapaju u moćan i emotivno upečatljiv muzički video. Ali mislio sam da bi bilo zabavnije učiniti suprotno od toga oživljavanjem centralne metafore 'In Need Of Repair' uz šaljivu, površinsku interpretaciju onoga o čemu pesma govori: seriju ljudi koji se fizički popravljaju kako bi rešili određene probleme i zbog toga su trpeli teške posledice, jer, kako pesma kaže, 'to nije dovoljno.' Takođe sam želio da se uverim da je ovaj video vezan za dizajnerski identitet koji je Cody Ackors kreirao za albuma "Things Are Great", koji je jednako omotan osećajem razigranosti i nostalgije, pa smo snimili na 16 mm film kako bismo ga ukorenili u vizualni svet ovog albuma.”

Preporuka

share

share